Til forsiden

Hukommelsesklinikken

Hukommelsesklinikken undersøger, rådgiver og behandler patienter med hukommelsesforstyrrelser og demenssygdomme og rådgiver familier med arvelige hjernesygdomme. 
20160126TB_NVD_Genre25-1200x800.jpg

Hukommelsesklinikken blev etableret i 1995 og indgår sammen med den tilhørende forskningsenhed som en del af Nationalt Videnscenter for Demens. 

Vær opmærksom på, at Hukommelsesklinikken modtager patienter med hukommelsesforstyrrelser og demens både på Blegdamsvej og i Glostrup

Henvisning til Hukommelsesklinikken

For at blive undersøgt på Hukommelsesklinikken, skal du henvises af en læge. Det kan være din praktiserende læge, en speciallæge eller en læge fra en sygehusafdeling, som sørger for, at du bliver henvist. 

Du vil hurtigst muligt efter henvisningen få en bekræftelse på, at vi har modtaget din henvisning og information om eventuel ventetid. 

En henvisning til Hukommelsesklinikken på Blegdamsvej eller i Glostrup kan være relevant, hvis du eller din pårørende har bemærket, at hukommelsen er blevet forringet, at du har mistet praktiske færdigheder eller har ændret personlighed og adfærd. 

Du kan også blive henvist, hvis der er en arvelig sygdom i din familie, og du har behov for genetisk rådgivning. Du kan også blive henvist fra andre klinikker og specialister, hvis der er mistanke og særlige sjældne sygdomme, eller hvis der er tvivl om, hvad du fejler.

Se kontaktinfo og får flere oplysninger om Hukommelsesklinikken her

 

Senest opdateret: 20. april 2018