Til forsiden

Bibliotek

Skriv et eller flere søgeord i fritekstfeltet. Hvis du på forhånd ved, at du foretrækker en bestemt materialetype fx film eller pjece, kan du indsnævre din søgning på materialetype. 

Herunder ses et udvalg af de materialer, du kan finde i biblioteket. Vi udlåner ikke materialer, men du kan finde links og henvisninger til, hvor det enkelte materiale kan købes, ses eller lånes. 

Søg i bibliotek


Du forsvinder
Du forsvinder

Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gradvist ændrer hans personlighed.


forstå demens
Forstå demens

En fagbog til alle, der ønsker indblik i, hvad det vil sige at have en demenssygdom. Bogen er skrevet af 19 eksperter med hver deres faglige viden.


alzheimer-logo
Alzheimerforeningen

En medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende.


adfaerdsproblemeriældreplejen_tilweb.jpg
Adfærdsproblemer i ældreplejen

Bogen beskriver, hvordan konflikter opstår, og hvordan de kan forebygges og håndteres med personcentreret omsorg og low arousal-pædagogik.


det hele menneske.bmp
Det hele menneske

Filmserie til fagpersoner i ældreplejen. Filmene varer mellem 15 og 30 minutter.


LFhuntington
Landsforeningen Huntingtons sygdom

Forening for patienter og pårørende, der søger at udbrede kendskabet til den arvelige sygdom Huntingtons sygdom i Danmark samt yde støtte til patienter og pårørende.


Senest opdateret: 01. august 2017