Til forsiden

Betingelser ved tilmelding til kurser og konferencer

Her kan du læse, hvilke betingelser der gælder ved tilmelding til Nationalt Videnscenter for Demens' kurser, konferencer og temadage.

Tilmelding til kurser, temadage og konferencer finder sted på www.videnscenterfordemens.dk/kurser

Ved tilmelding skal du angive en personlig mailadresse. Mailadressen anvendes bl.a. til udsendelse af kvittering, program og evalueringsskema. Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering pr. mail.

Nogle kurser, temadage og konferencer er forbeholdt målgrupper med en bestemt uddannelsesmæssig baggrund eller bestemt funktion. Nationalt Videnscenter for Demens forbeholder sig ret til at vurdere, om tilmeldte personer har en relevant baggrund i forhold til at få udbytte af arrangementet. Er dette ikke tilfældet, refunderer vi deltagergebyret. Nationalt Videnscenter for Demens tager forbehold for ændringer i program, sted og dato.

Ved tilmelding efter tilmeldingsfristens udløb vil der blive pålagt et administrationsgebyr på kr. 200,-

Tilmeldingen er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke.

Bliver du forhindret i at deltage, kan tilmeldingen overdrages til en kollega. Nationalt Videnscenter for Demens skal have besked om overdragelse af tilmelding hurtigst muligt.

Nationalt Videnscenter for Demens forbeholder sig ret til at aflyse arrangementer ved for få tilmeldte.

Hvis Nationalt Videnscenter for Demens er nødsaget til at aflyse et arrangement, bliver deltagergebyret refunderet.

Betaling kan foregå med: 

  • Kreditkort: Dankort, Visa/Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, American Express og JCB
  • Elektronisk fakturering via EAN-nummer

Ved fremsendelse af elektronisk faktura er betalingsbetingelserne 30 dage fra fakturadato, derefter diskonto + 6% p.a. Betales der via EAN-nummer, sendes elektronisk faktura inden arrangementets start.

Kreditkortbetalinger trækkes fra kontoen med det samme.

Eventuelt gebyr ved brug af internationalt betalingskort betales af kortindehaveren.

Fotografering under kurser og konferencer

Nationalt Videnscenter for Demens dokumenterer udvalgte kursus- og konferenceaktiviteter, og der kan derfor foregå fotografering af deltagere og oplægsholdere. Billederne bruges bl.a. på www.videnscenterfordemens.dk og i videnscentrets materialer, fx kataloger og årsberetninger.

Senest opdateret: 15. november 2017