Til forsiden

Anden e-learning om demens

Her finder du fire e-learningsmoduler målrettet dig, der arbejder med mennesker med demens i kommuner og på sygehuse. 

De fire e-learningmoduler er udviklet til uddannelsesprojektet ”Bedre pleje til demente før, under og efter indlæggelse på hospital”, som blev gennemført i 2009. Uddannelsesprojektet havde til formål at styrke kompetenceniveauet hos det sundhedsfaglige personale, der hver dag er i kontakt med demente patienter i Region Hovedstaden. E-learningmodulerne indgik som en væsentlig del af projektets samlede kursusforløb. Selve projektet blev finansieret af Socialstyrelsen.

Fire moduler

E-learningskurset er delt op i fire forskellige moduler, hvor du gennem øvelser og test kan sætte din viden på spil inden for fire forskellige temaer. Det tager ca. 1 time at gennemgå alle fire moduler, men det kan også gennemføres ad flere omgange. På den måde kan du i ro og mag få opdateret din viden om demens både derhjemme og på arbejdspladsen.

E-learning kan med fordel bruges i sammenhæng med almindelig tilstedeværelsesundervisning eller på faglige temadage, hvor modulerne kan testes og diskuteres i fællesskab med andet personale.

Tekniske krav til din computer

  • Du kan ikke tilgå e-learningmodulerne med en Mac-computer, på tablets eller smart phones
  • Du skal have installeret Internet Explorer 6.0 eller en nyere version på din computer. Download den seneste version af Internet Explorer.
  • Du skal minimum have Flash Player 10.0 installeret på din computer for at kunne tilgå e-learningmodulerne.
    Hent Flashplayer 10.0
Senest opdateret: 21. november 2016