Til forsiden

Betingelser for brug af ReACT-appen

Her kan du læse ReACT-appens brugerbetingelser og privatlivspolitik. 

Generelle oplysninger om ReACT-appen:

ReACT-appen er udviklet og ejes af Nationalt Videnscenter for Demens, Rigshospitalet, Region Hovedstaden. Blegdamsvej 9, 2100 København N. Telefon : 3545 6922 e-mail: vide@regionh.dk

Appen er udviklet i et offentligt-privat innovationssamarbejde med firmaet BridgeIT Aps.

1. Accept af vilkår

Ved benyttelse af ReACT-applikationen tiltræder og accepterer brugeren nedenstående brugsbetingelser.

2. Behandling af data og datasikkerhed

ReACT-applikationen fungerer ved at du, efter download af appen, anvender et personligt login til din egen private ReACT-konto. Den information du som bruger indtaster i denne private adgang til ReACT-appen, gemmes via appen på din enhed (iPad) og overføres automatisk til en server når din enhed er på internettet (enten via mobilnetværk eller Wi-Fi). Det anbefales at din enhed er koblet til internettet når du benytter appen, da det øger datasikkerheden. Data opbevares hos BridgeITs underleverandør Racspace Ltd.

Alle brugeres adfærd i applikationen logges automatisk og Nationalt Videnscenter for Demens har adgang til disse data i anonymiseret form. Data videregives ikke til andre. De anonymiserede data hentes og analyseres af Nationalt Videnscenter for demens til brug forskningsprojektet ReACT og bruges endvidere til at optimere support og løbende forbedring af applikationen.

Procedurer for dataopbevaring og -behandling er godkendt af Region Hovedstadens datasikkerhedsenhed, og overholder dermed gældende dansk datasikkerhedslovgivning.

Hvis du ophører med at bruge ReACT-appen, og ønsker at få slettet din private ReACT-konto, kan dette ske ved henvendelse til Nationalt Videnscenter for Demens. Herefter vil data blive slettet senest 60 dage efter henvendelsen.

3. Samtykke til pårørendes deltagelse i brug af ReACT-appen

Som en del af ReACT-appens funktioner er det muligt at tilknytte et separat login for pårørende, hvormed brugeren deler adgangen til sin private ReACT-profil med pårørende. Når brugeren deler adgangen til sin privat ReACT-profil, giver brugeren hermed samtykke til at pårørende kan tilføje information og læse i brugerens profil. Brugeren er ansvarlig for eventuel misligholdes af dette samtykket, og Nationalt Videnscenter for Demens kan ikke holdes ansvarlig for dette.

4. Driftsstabilitet og sikkerhed

Nationalt Videnscenter for Demens tilstræber at ReACT-applikationen har den højst mulige driftsstabilitet, men kan ikke holdes ansvarlig for nedbrud og driftsforstyrrelser, som er udenfor centrets kontrol og kan generelt ikke holdes ansvarlig for tabt data. Nationalt Videnscenter for Demens fraskriver sig enhver garanti.

Senest opdateret: 11. July 2017