Til forsiden

Postervinder 2018

Sygeplejerske og rådgivende demenskoordinator Anne Moeslund fra Demenscentrum Aarhus (Aarhus Kommune) vandt årets posterpris på DemensDagene 2018. Posteren sætter fokus på Aarhus Kommunes tilbud til pårørende til mennesker med demens.
postervinder2018_1200px.png
Foto: Sygeplejerske og rådgivende demenskoordinator Anne Moeslund fra Demenscentrum Aarhus (Aarhus Kommune) vandt årets posterpris på DemensDagene 2018.

Under overskriften "Pårørende 0-100 år" præsenterede Anne Moeslund og hendes kolleger de forskellige tilbud til pårørende – fra skoletilbud til de yngste over samtalegrupper for unge til uddannelsesforløb for voksne børn og ægtefæller, der oplever de forskellige faser af demenssygdomme på nært hold.

Begrundelsen fra det enige bedømmelsesudvalg lød, at ”projektet er ambitiøst og visionært og vil komme mange mennesker til gode”, ligesom projektet ”som udgangspunkt er lokalt, men kan være til inspiration for alle kommuner/byer”. Derudover blev der lagt vægt på, at posteren var ”enkel og elegant og formidler projektet klart og tydeligt via en karakteristisk og meget genkendelig grafik”.

Tillykke til Anne Moeslund og Demenscentrum Aarhus – og tak til alle andre, der har bidraget med gode og originale posters om vigtige projekter i hele landet.Ved DemensDagene 2019 bliver det igen muligt at præsentere egne udviklings- eller forskningsprojekter – enten i form af en poster eller et frit foredrag.

Ansøg om at præsentere poster eller frit foredrag ved DemensDagene 2019

Senest opdateret: 23. november 2018