Til forsiden

Posters og frie foredrag - DemensDagene 2018

Ved DemensDagene 2018 kan du præsentere resultater og erfaringer fra egne forsknings- og udviklingsprojekter i symposiet "Frie foredrag" eller i form af en poster. 
Posters_Skibstrup.jpg

Alle ansøgninger om at præsentere poster eller et frit foredrag bliver bedømt og udvalgt af Nationalt Videnscenter for Demens. Vær opmærksom på, at deltagere, der bliver udvalgt til at præsentere et frit foredrag eller en poster, selv skal finansiere deltagergebyr, transport og eventuel overnatning.

Program for frie foredrag 2018

I år er alle frie foredrag placeret i samme tidsrum. Du skal derfor vælge den blok af foredrag, du helst vil høre. De frie foredrag afholdes tirsdag 8. maj kl. 11-12.

Se præsentationer for de frie foredrag ved DemensDagene 2018 her

Program for Frie Foredrag - DemensDagene 2018 (pdf)

 

Vind årets posterpris 

Alle deltagere, der får optaget en posterpræsentation, er med i dysten om at vinde årets posterpris. Posterpræsentationer bliver vurderet af en dommerkomité i frokostpausen på konferencens første dag, hvor posterforfatterne skal være til stede.  

Postervinder 2018

Formkrav til frie foredrag

Foredraget holdes på et af symposierne "Frie foredrag 1-3", der foregår tirsdag 8. maj i tidsrummet 11-12. Efter foredraget er der plads til 5 minutters spørgsmål fra tilhørerne.

  • Varighed: 15 minutter 
  • Præsenteres af én oplægsholder
  • Foredraget skal understøttes af en PowerPoint-præsentation. 

Formkrav til poster

Postere skal være udstillet begge dage. Du må gerne medbringe informationsmateriale i mindre omfang i tilknytning til din poster, med det er ikke tilladt at medbringe fx film, musik og lignende.

  • Størrelsen på posteren må maksimum være 90 cm bred x 220 cm høj.
  • Posteren skal være i højformat (bredformat passer ikke til de opstillede poster boards).

 

Senest opdateret: 16. maj 2018