Nationalt Videnscenter for Demens,
Rigshospitalet, afsnit 6922
Blegdamsvej 9,
2100 København Ø
Tlf. 35456922

vide@rh.regionh.dk
 
 
Nyt kursuskatalog og program for DemensDagene 2013 på trapperne   16-12-2014
Kære [fullname,fallback=læser], Året går på hæld, og et nyt kan snart begynde. I Nationalt Videnscenter for Demens ser vi frem mod 2013 ved som vanligt at give jer kursuskataloget samt DemensDagenes program for næste års konference. Det er lige på trapperne og skulle gerne komme ud til jer først i det nye år. Imens kan I holde jer informeret og tilmelde jer kurserne og DemensDagene via vores hjemmeside. ADEX – projektet, der undersøger nytten af fysisk træning af personer med demens – søger nye patienter til tredje runde - til holdstart i januar 2013. Patienter, der er mellem 50 - 90 år, og har fået stillet diagnosen Alzheimers Sygdom i let til moderat stadie, kan deltage i dette forsøg. Kender I nogen, så henvend jer til de deltagende demensklinikker. Læs mere om dette på vores hjemmeside. Med årets sidste nyhedsbrev vil medarbejdere og ledere i Nationalt Videnscenter for Demens desuden benytte lejligheden til at takke alle brugere af vores ydelser samt bidragsydere. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde i 2013. I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår!
 
 
nyhedsbrev
Få det fulde overblik over de mange kurser og konferencer, som du kan tilmelde dig i 2013. Kursuskataloget for 2013 er lige på trapperne. Vi forventer, det er klar medio januar. Bestil et trykt eksemplar af kataloget og hent det senere her via hjemmesiden som pdf.
 
dd13 box
Nu kan du snart læse mere om alle 12 symposier på DemensDagene 2013: Livskvalitet i hverdagen - et fælles ansvar. Konferencen handler bl.a. om de etiske overvejelser i et fælles ansvar samt mange andre spændende temaer.
 
medalje1
Pris til Gunhild Waldemar
Leder af Nationalt Videnscenter for Demens, professor, overlæge, dr.med. Gunhild Waldemar er dette års modtager af Niels A. Lassen Prisen
 
0513, alkohol og demens
Hvornår tales der om alkoholdemens og forsvinder det med tiden? Hvordan påvirkes hjernen af alkohol? Hvordan kan der arbejdes med livskvalitet for alkoholikeren? Vær med den 28. februar 2013 i Odense.
 
migrationsskole
Du kan lære mere om pleje og omsorg til mennesker med demens fra etniske minoritetsgrupper på kurset den 17. april 2013 i København. Kurset er gratis - men der er et begrænset antal pladser.
 
0114, udviklingshæmmede
Lær at observere demens hos personer med udviklingshæmning den 30. maj 2013 i Roskilde - eller den 30. januar 2014 i Odense.
 
forskningskonference - lille
Forebyg demens
Forebyggelse og risikofaktorer ved demenssygdomme blev belyst fra flere forskellige vinkler på Nationalt Videnscenter for Demens’s årlige Forskningskonference d. 30. november 2012.
 
hjerneaktivitet
Ny bog om sjælden demenssygdom
Hvorfor lige mig er titlen på en ny bog om Huntingtons sygdom - en arvelig demenssygdom, der stiller familier i svære dilemmaer.
 
udredningsenheder
Netværkskonference for udredningsenheder i Odense
Den 11. oktober 2012 afholdt Nationalt Videnscenter for Demens sin femte Netværkskonference for medarbejdere ved udredningsenheder i Danmark.
 
 
En temadag for dig, der er interesseret i at arbejde med mennesker med demens, som har forskellig etnisk baggrund.
 
 
 
Kurset tager fat i emnet: seksualitet i et demensperspektiv, som kan giver udfordringer i de tætte plejesituationer.
 
 
 
Hvordan sikres mennesker med demens en sidste levetid med værdighed og livskvalitet? Lær mere på kurset Palliativ indsats ved demens, der afholdes i Aarhus d. 24. januar 2013.
 
 
 
Information om dette abonnement
Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt din mailadresse: [email] til nyhedsbrevet via www.videnscenterfordemens.dk
Hjælp til nyhedsbrev
Oplever du problemer, eller har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt os på ovenstående link
Afmeld nyhedsbrev
Ønsker du at afmelde dit abonnement, tryk på ovenstående link

Afmeld nyhedsbrev