Til forsiden

Lyt til podcast-interview med Gunhild Waldemar

26. juni 2019

PODCAST: "BeRiget" er en serie digitale radioudsendelser, hvor hospitalsdirektør Per Christiansen interviewer faglige profiler fra Rigshospitalet. I den seneste udsendelse kan du lytte til et interview med Gunhild Waldemar, leder af Nationalt Videnscenter for Demens. 
oeretelefonere_1200px.jpg

Rigshospitalets direktør Per Christiansen besøger professor Gunhild Waldemar, der siden 2007 har ledet Nationalt Videnscenter for Demens. Hør om kampen mod folkesygdommen, der koster samfundet milliarder, om hvorfor rådgivning er et af de bedste værktøjer mod sygdommen og om, hvor tæt vi er på et gennembrud i den medicinske behandling af demens.

Lyt til interview med Gunhild Waldemar, leder af Nationalt Videnscenter for Demens (Soundcloud)

Alle afsnit af Beriget

"BeRiget" er en serie digitale radioudsendelser, hvor hospitalsdirektør Per Christiansen interviewer faglige profiler fra Rigshospitalet, der beriger det danske sundhedsvæsen. Du kan finde alle afsnit af beriget på Rigshospitalets hjemmeside her: 

www.rigshospitalet.dk/beriget

Udsendelserne er også tilgængelige via iTunes, Spotify og Pocket Casts - søg på "BeRiget".