Til forsiden

Få kursusbevis fra 'ABC Demens - pleje og omsorg'

9. december 2016

Alle, der har gennemført modul 0-10 og bestået den afsluttende test i e-learningkurset 'ABC Demens - pleje og omsorg' kan nu logge ind og downloade deres kursusbevis. 
20151021TB_NVD_Plejehjem23_lowres.jpg

ABC Demens er gratis e-learning fra Nationalt Videnscenter for Demens til forskellige faggrupper, der arbejder med mennesker med demens.

- Vi ved, at mange af vores ABC-kursister har set frem til at kunne printe deres kursusbevis, efter at de har gennemført hele e-learningen. Vi er glade for, at det nu er muligt og håber, at rigtig mange vil downloade deres bevis på, at de har fået mere viden om personcentreret omsorg, demenssygdomme, kommunikation, demensvenlige omgivelser og meget mere, siger uddannelsesleder Karen Tannebæk.

Kursusbevis200x292.jpg'ABC Demens - pleje og omsorg' er videnscentrets første e-learningkursus med knap 16.000 oprettede brugere, hvor langt de fleste arbejder med støtte, pleje og omsorg for mennesker med demens. 

I efteråret 2016 udkom 'ABC Demens for læger', der er målrettet læger under uddannelse inden for geriatri, psykiatri, neurologi og almen medicin og har fokus på udredning, behandling og opfølgning.

Nationalt Videnscenter for Demens tilbyder også skræddersyede kurser, hvor deltagerne individuelt gennemfører  ABC Demens, inden de på selve kurset får undervisning i udvalgte temaer.

Læs mere:

ABC Demens - pleje og omsorg
ABC Demens for læger
Skræddersyede kurser