Til forsiden

Alzheimer Europe konference 2016 afholdes i København

29. september 2016 af Mette Tandrup Hansen

Sammenslutningen af europæiske Alzheimerforeninger – Alzheimer Europe – holder i år sin konference i København. Programmet er spækket med spændende faglige oplæg, og den tre dage lange konference løber af stablen 31. oktober til 2. november på Hotel Scandic Copenhagen.  
konference_1200x800.jpg

Det er 26. gang, at Alzheimer Europe afholder konference og i år er temaet ”Excellence i demensforskning og -pleje”. Der vil være politisk og fagligt fokus på fortsat at øge ekspertisen inden for diagnostik, behandling, forskning og personcentreret pleje og omsorg.  

alz_europe_logo.jpgKonferencen samler bl.a. repræsentanter fra patientforeninger, politiske beslutningstagere, forskere, plejepersonale og medicinalindustri. I år er mennesker med demens og deres pårørende inviteret til at give et indblik i, hvad det vil sige at leve med en demenssygdom og komme med forslag til, hvordan vi kan indrette demensvenlige samfund.

Konferencen åbnes af H.K.H Prinsesse Benedikte og Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde. 

Se det fulde program for Alzheimer Europe konferencen 2016

Tilmelding

Online tilmelding er åben frem til fredag den 21. oktober, men det er også muligt at registrere sig i skranken på selve konferencen (begrænset antal). 

Tilmelding Alzheimer Europe konferencen 2016