Til forsiden

Innovationspartner søges til udvikling af app til personer med demens

26. juni 2015

Nationalt Videnscenter for Demens søger innovationspartner til et forsknings- og udviklingsprojekt, hvor vi vil udvikle en unik og innovativ app til mennesker med demens. Dialogmøder foregår 17.-31. august 2015. 
ipad_haender_1200px_bred.jpg

Målet med udviklingsprojektet er at skabe en mobilapplikation, som imødekommer personlige behov for støtte af struktur, hukommelse og kommunikation i hverdagen. Samtidig skal appen muliggøre monitorering og dataindsamling, der kan optimere støtte og behandling. Vi ønsker at inkorporere adaptive elementer og aspekter fra gamification i videst muligt omfang. 

Vi inviterer til en markedsundersøgelsesproces med potentielle leverandører, for at skabe dialog om de mest innovative, fremtidssikrede og driftssikre løsninger til brug i udviklingsprojektet.

Yderligere information

Der kan indhentes yderligere information i perioden 27. juli til 12. august hos neuropsykolog Laila Øksne-bjerg. Send en mail til: laila.oeksnebjerg.02@regionh.dk 

I perioden 17.-31. august 2015 afholder vi dialogmøder med potentielle leverandører. Herefter udarbejder vi det endelige udbudsmateriale vedrørende innovationspartnerskab.