Til forsiden

Postervinder DemensDagene 2015

18. maj 2015

Postervinderen ved DemensDagene 2015 blev demenskoordinator Edith Mathiasen fra Aalborg for projektet "Individuelt udviklede opgaver til kognitiv stimulation". Stort til lykke!
vinderposter_skibstrup.jpg

Voksenskolen for Undervisning og Kommunikation (VUK) i Aalborg har siden år 2000 samarbejdet om undervisning for borgere med demens.

Gennem tiden er der foregået en løbende udvikling af indholdet i undervisningen, hvor der i øjeblikket er 25 elever (de fleste med Alzheimer i let til moderat grad). I litteraturen, på internettet og i apps findes mange standardopgaver til kognitiv stimulation, men ikke materiale, der er tager udgangspunkt i elevernes interesser, ressourcer og præferencer.

Postervinderen 2015 er udpeget af en posterkomité, der bestod af formand for Alzheimerforeningen Birgitte Vølund samt professor Steen Hasselbalch og presse- og kommunikationsansvarlig Mette Tandrup Hansen, Nationalt Videnscenter for Demens.

Læs mere om Voksenskolen for Undervisning og Kommunikation (VUK)