Til forsiden

AFLYST - Netværkskonference for demens-udredningsenheder

OBS: Konferencen er desværre aflyst pga Covid-19-situationen. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 13. oktober 2021. På netværkskonferencen kan medarbejdere fra demens­udredningsenheder i hele Danmark hente inspiration og drøfte relevante faglige emner med kolleger og netværk.
201007_netværkskonf.png
  • Dato: 7. oktober 2020
  • Sted: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle
  • Pris: 795 kr
  • Tid: 10.00-15.30
  • Deltagere: Max 150 personer
  • Tilmeldingsfrist: 1. september 2020 Tilmeld

Netværkskonferencen samler medarbejdere fra demens­udredningsenheder i hele Danmark og giver en unik mulighed for at hente inspiration og drøfte relevante faglige emner med kolleger og netværk. På konferencen er der lejlighed til at vedligeholde og udbygge samarbejdet mellem enhederne på tværs af regionerne.

Dagen indledes med en fælles session. Her præsenteres faglige emner af fælles interesse. Herefter er der mulighed for at deltage i workshops, der er målrettet forskellige faggrupper. Her kan deltagerne gå i dybden med fagspecifikke temaer.

Målgruppe

Læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, sekre­tærer og andet personale på enheder, hvor man vare­tager udredning, behandling og opfølgning af patienter med demenssygdomme.  

Program

Hold øje med programmet her på siden.

Se og download beskrivelsen af "Netværkskonferencen".

Se og download program for "Netværkskonferencen".

Senest opdateret: 06. juli 2020