Til forsiden

AFLYST: Værktøjskassen - Undervisning til mennesker med demens og pårørende

OBS: DETTE KURSUS ER DESVÆRRE AFLYST. På dette kursus får du lejlighed til at fordybe dig i “Værktøjskassen – støtte til et liv med demens”. Fokus er særligt på de redskaber, som kan bruges til at tilrettelægge og gennemføre foredrag og kurser for mennesker med demens og for pårørende. 
200331_undervisning_værktøjskasse.png
  • Dato: 31. marts 2020
  • Sted: Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus
  • Type: To dages kursus
  • Pris: 2.995 kr
  • Tid: Dag 1, 31. marts 2020: kl. 9.30-16.00. Dag 2, 1. april 2020: kl. 9.00-15.30
  • Deltagere: Max 30 personer
  • Tilmeldingsfrist: 24. februar 2020 Tilmeld

På dette kursus får du lejlighed til at fordybe dig i “Værktøjskassen – støtte til et liv med demens”. Fokus er særligt på de redskaber, som kan bruges til at tilrettelægge og gennemføre foredrag og kurser for mennesker med demens og for pårørende. 

Du får kendskab til værktøjskassens pædagogiske metoder og eksempler på, hvordan værktøjs­kassens indhold kan anvendes i praksis. Du får desuden inspiration til, hvordan du kan undervise i svære emner, fx fremtiden, ændrede roller i familien, fremtidsfuldmagt, flytning og den sidste tid. Kurset er en blanding af faglige oplæg, øvel­ser og dialog blandt deltagerne. 

Dette kursus kan med fordel kombineres med de to andre kurser om Værktøjskassen.

Målgruppe

Fagpersoner fra regioner og kommuner, der har erfaring med eller skal påbegynde undervisning til personer med let demens og pårørende, fx demenskoordinatorer, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere eller andre faggrupper med tilsvarende viden og kompetencer. 

Program

Se og download kursusbeskrivelse for "Undervisning - til mennesker med demens og pårørende".

Undervisere

  • Uddannelseskonsulenter Tove Buk og Ulla Vidkjær Fejerskov, Nationalt Videnscenter for Demens
Senest opdateret: 09. marts 2020