Til forsiden

Den forunderlige hjerne

På dette kursus ser vi nærmere på hjernen – et af kroppens vigtigste organer.
forunderlige-hjerne1200.jpg
  • Dato: 28. oktober 2019
  • Sted: DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V
  • Tid: 9:30-15:30
  • Pris: 1.495 kr
  • Deltagere: Max 50
  • Tilmeldingsfrist: 10. oktober 2019 Tilmeld

Med udgangspunkt i neuropsykologien sætter kurset fokus på de mest centrale kognitive funktioner: hukommelse, sprog og opmærksomhed.

Vi undersøger blandt andet, om der findes forskellige former for hukommelse? Hvad vil det sige at være opmærksom? Og hvilke funktioner kan sproget opdeles i? Du får viden om og øget forståelse for de enkelte kognitive funktioner og for det biologiske grundlag for disse processer. 

Kurset består af oplæg, og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Kursusbeskrivelse for kurset "Den forunderlige hjerne" (pdf)

Program for kurset "Den forunderlige hjerne" (pdf)

Målgruppe

Demenskoordinatorer og demenskonsulenter, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og andre som arbejder med mennesker med demens.

Om underviserne

Asmus_Vogel.gifAsmus Vogel har siden 2001 været ansat på Hukommelsesklinikken på Rigshospitalet som klinisk neuropsykolog. Han er lektor i klinisk neuropsykologi på Københavns Universitet og forfatter til 45 videnskabelige artikler med fokus på kognitive processer og demens.

 

Jette_Stokholm_95x143.png (1)Jette Stokholm er psykolog og specialist i klinisk neuropsykologi. Har været ansat på Hukommelsesklinikken ved Rigshospitalet siden 1998, hvor hun primært er beskæftiget med diagnostiske undersøgelser af patienter henvist til demensudredning. Hun har gennem mange år haft en særlig interesse for frontotemporal demens og er bl.a. tilknyttet en international forskningsgruppe, der undersøger en stor dansk familie med en sjælden arvelig type af frontotemporal demens.

 

Senest opdateret: 30. august 2019