Til forsiden

Værktøjskassen - undervisning og støtte til mennesker med demens

På dette kursus får du lejlighed til at fordybe dig i “Værktøjskassen – støtte til et liv med demens”. Fokus er særligt på redskaber til samtaler, kurser og gruppeforløb for mennesker med let til moderat demens.
Samtalehjul_ og_Kort_1200x800.png
  • Dato: 12. juni 2019
  • Sted: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle
  • Type: To dages kursus
  • Tid: Dag 1, 12. juni: 9:30-16:00. Dag 2, 13. juni: 9:00-15:30
  • Pris: 2.695 kr
  • Deltagere: Max 30
  • Tilmeldingsfrist: 8. maj 2019 Tilmeld

Du får en introduktion til værktøjskassens indhold, og hvordan du kan anvende værktøjerne i praksis, fx samtalehjulet. Kurset er en blanding af faglige oplæg, øvelse og dialog blandt deltagerne. Du får også kendskab til værktøjskassens baggrund og de anvendte pædagogiske metoder.

Målgruppe

Fagpersoner fra regioner og kommuner, der har ansvar for eller er involveret i rådgivning, vejledning, undervisning og støtte til mennesker med let til moderat demens, fx demenskoordinatorer, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere eller andre faggrupper med tilsvarende viden og kompetencer.

Forberedelse

Det forventes, at deltagerne kender til værktøjskassens indhold enten ved at have deltaget i temadagene om værktøjskassen (se side 5) eller fra: www.videnscenterfordemens.dk/vaerktoejskassen (åbner 24. januar 2019)

Undervisere

  • Susanne Terkelsen, udviklingskonsulent, og Karin Juul Viuff, leder, Videnscenter for Demens, Esbjerg Kommune
  • Laila Øksnebjerg, neuropsykolog, Jette Kallehauge, projektleder, og Tove Buk, uddannelseskonsulent, Nationalt Videnscenter for Demens.
Senest opdateret: 04. december 2018