Til forsiden

Forebyggelse af udfordrende adfærd - for undervisere

På denne temadag får du viden om forebyggelse af udfordrende adfærd og inspiration til, hvordan du selv kan undervise i emnet, så studerende eller medarbejdere bliver bedre til at analysere og reflektere over fysiske, psykiske og sociale årsager til vanskelige situationer i dagligdagen.
Forebyggelse-ny-1200.jpg (1)
  • Dato: 10. april 2019
  • Sted: Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
  • Tid: 10:00-16:00
  • Pris: 1.495 kr
  • Deltagere: Max 60
  • Tilmeldingsfrist: 6. marts 2019 Tilmeld

Mange medarbejdere, der arbejder med omsorg for personer med demens, oplever frustrationer, når de skal håndtere uhensigtsmæssig adfærd. Konkret viden om, hvordan demens påvirker adfærden, gør det lettere at rumme og agere i disse situationer. Hvis man arbejder ud fra princippet om, at mennesker med demens gør det, der giver mest mening i situationen, kan man som fagperson få en mere positiv tilgang til de udfordringer, man møder i det daglige arbejde.


Målgruppe

Undervisere på SOSU-skoler, professionsskoler, videre- og efteruddannelser samt demenskonsulenter og sygeplejersker, som har undervisnings- eller vejledningsopgaver i kommunen.

Forberedelse

Grundlæggende viden om demens er en forudsætning for at få det fulde udbytte af temadagen. Vi anbefaler derfor, at du gennemgår vores e-learning inden temadagen, fx ABC Demens – pleje og omsorg eller ABC Demens på hospital. Se videnscenterfordemens.dk/abc 

Undervisere

  • Susanne B. Overgaard, gerontopsykolog, Horsens Kommune & Ældrepsykologisk Klinik
  • Peter Roos, afdelingslæge, ph.d., samt Hanne Friberg og Tove Buk, uddannelseskonsulenter, Nationalt Videnscenter for Demens.

 

 

Senest opdateret: 04. december 2018