Til forsiden

Bliv ABC Demens-underviser på din arbejdsplads

Har du en rolle som vejleder på demensområdet, så giver dette kursus dig inspiration til din undervisning. Med udgangspunkt i e-learningskurset ABC Demens – pleje og omsorg får du ideer til, hvordan du selv tilrettelægger et forløb, der giver mulighed for refleksion over egen praksis.
Kurses_demens_blended_learning1200px.jpg
  • Dato: 1. november 2018
  • Sted: Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense
  • Tid: 9:30-15:30
  • Pris: 1.095 kr.
  • Deltagere: Max 30.
  • Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 9. oktober 2018 Tilmeld

Du kan som underviser være med til at øge den enkelte medarbejders handlekompetence og det faglige niveau i teamet på din arbejdsplads. Det kan fx være, at du vil planlægge en kursusdag, et temamøde eller en vejledningsseance for kolleger eller kursister.

Du får adgang til undervisningsmateriale, øvelser og forslag til oplæg, ligesom der på kursusdagen vil være mulighed for erfaringsudveksling med de andre deltagere.

Alle materialer bygger på e-learningskurset ABC Demens – pleje og omsorg.

Det er en forudsætning for deltagelse på kurset, at du har gennemført ABC Demens – pleje- og omsorg inden kursets start. Medbring bærbar computer med mulighed for opkobling på wifi.

Download kursusbeskrivelse for "Bliv ABC Demens-underviser" her.

Download program for "Bliv ABC Demens-underviser" her.

Målgruppe

Demenskoordinatorer og -konsulenter og andre fagpersoner med undervisningsopgaver inden for demensområdet.

Undervisere

Hanne-Friberg-web.jpg

Hanne Friberg er sygeplejerske og uddannelseskonsulent ved Nationalt Videnscenter for Demens. Hun er voksenunderviser, soc.d. i demens og har i 11 år beskæftiget sig med undervisning, kompetenceudvikling og formidling om demens som uddannelseskonsulent i SOSU Sjælland. Desuden har hun været demenskoordinator og primærsygeplejerske i Odense kommune samt konsulent i flere demensprojekter – bl.a. inden for forebyggelse af magtanvendelse, socialpædagogik og demens, BPSD-screening og kompetenceudvikling.


toveTove Buk er uddannet sygeplejerske i 1987 og har været uddannelseskonsulent ved Nationalt Videnscenter for Demens siden 2014. Hun har arbejdet med patienter med demens i over 20 år, været leder for demensafdeling i 9 år, demenskonsulent i 13 år og undervist i demens i 12 år. Tove Buk blev desuden Merkonom i Personaleudvikling i 2000 og uddannet voksenunderviser i 2012.

Senest opdateret: 11. juli 2018