Til forsiden

Den forunderlige hjerne – Kognitive funktioner og forstyrrelser

Findes der forskellige former for hukommelse? Hvad vil det sige at være opmærksom? Og hvilke funktioner kan sproget opdeles i? Med udgangspunkt i neuropsykologien sætter kurset fokus på de mest centrale kognitive funktioner som hukommelse, sprog og opmærksomhed.
Grafik_forunderlige_hjerne.jpg
  • Dato: 5. oktober 2017
  • Sted: København
  • Tid: 9:30-15:30
  • Pris: 1.495 kr.
  • Deltagere: Max 50
  • Tilmeldingsfrist: NY DATO: Onsdag den 20.september 2017 Tilmeld

Som deltager får du viden om og øget forståelse for de enkelte kognitive funktioner og for det biologiske grundlag for disse processer.

Kurset består af oplæg med mulighed for spørgsmål.

Download kursusbeskrivelsen for kurset 'Den forunderlige hjerne – Kognitive funktioner og forstyrrelser' her (pdf)

Download program for kursus 'Den forunderlige hjerne – Kognitive funktioner og forstyrrelser' her (pdf)

Målgruppe

Demenskoordinatorer og demenskonsulenter, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og andre, som arbejder med mennesker med demens.

Om underviserne

Asmus_Vogel.gifAsmus Vogel har siden 2001 været ansat på Hukommelsesklinikken på Rigshospitalet som klinisk neuropsykolog.Han er lektor i klinisk neuropsykologi på Københavns Universitet og forfatter til 45 videnskabelige artikler med fokus på kognitive processer og demens.

 

jette s.jpgJette Stokholm er psykolog og specialist i klinisk neuropsykologi.Hun har siden 1998 været ansat på Hukommelsesklinikken ved Rigshospitalet, hvor hun primært er beskæftiget med diagnostiske undersøgelser af patienter henvist til demensudredning. Hun har gennem mange år haft en særlig interesse for frontotemporal demens og er bl.a. tilknyttet en international forskningsgruppe, der undersøger en stor dansk familie med en sjælden arvelig type af frontotemporal demens.

Senest opdateret: 29. august 2017