Til forsiden

Aktuelle kurser og konferencer om demens

Se Nationalt Videnscenter for Demens' oversigt over kurser, konferencer og temadage om demens 2016 og 2017.

Vores kursus- og uddannelsestilbud spænder vidt, og vi har tilbud til mange faggrupper, fx plejepersonale, demenskoordinatorer, sygeplejersker, læger, psykologer, tandlæger, socialrådgivere, ergo- og fysioterapeuter og ph.d.-studerende.

Søg i aktuelle kurser og konferencer om demens


DemensDagene 2017

Dato: 8. maj 2017 Sted: København

DemensDagene er en årligt tilbagevendende tværfaglig konference om demens, hvor flere end 900 fagfolk fra hele landet mødes over to dage. Spar penge ved tidlige tilmelding.


Tandsundhed og demens

Dato: 19. maj 2017 Sted: København

Personer med demens udgør en voksende gruppe i den kommunale omsorgstandpleje. Lær om hvordan demenssygdom kan påvirke tandsundheden og få indblik i teknikker til kommunikation med mennesker med demens.


Dysfagi og tandsundhed

Dato: 7. juni 2017 Sted: Middelfart

Temadag om sundhed og sygdom i mund og tænder samt ældres behov for assistance til god tand- og mundhygiejne. Få gode råd om, hvordan man undgår fejlsynkning og de helbredsmæssige problemer, der typisk følger af dysfagi. 


Fysisk træning for mennesker med demens - juni

Dato: 8. juni 2017 Sted: Vejle

Fysisk træning har positiv effekt på det fysiske funktions­niveau og velbefindende både hos raske og hos mennesker med demens. Men det kræver viden om demenssygdom hos fysio- eller ergoterapeuten, hvis den fysiske træning skal lykkes.


Ph.d.-kursus: Alzheimer's disease and other neurodegenerative dementias

Dato: 22. august 2017 Sted: København

Kurset er for pd.d.-studerende og er arrangeret i et samarbejde mellem Nationalt Videnscenter for Demens og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.


Personcentreret omsorg - september 2017

Dato: 5. september 2017 Sted: Herning

Lær at arbejde personcentreret og derigennem være med til at forebygge angst, vrede og aggressiv adfærd gennem respekt, anerkendelse og støtte til at opfylde psykologiske behov.

Senest opdateret: 23. november 2016