Til forsiden

Aktuelle kurser og konferencer om demens

Se Nationalt Videnscenter for Demens' oversigt over kurser, konferencer og temadage om demens 2016 og 2017.

Vores kursus- og uddannelsestilbud spænder vidt, og vi har tilbud til mange faggrupper, fx plejepersonale, demenskoordinatorer, sygeplejersker, læger, psykologer, tandlæger, socialrådgivere, ergo- og fysioterapeuter og ph.d.-studerende.

Søg i aktuelle kurser og konferencer om demens


Demensudredning hos patienter med anden sproglig og kulturel baggrund

Dato: 7. marts 2017 Sted: Aarhus

Kurset giver indblik i udfordringerne ved tværkulturel demensdiagnostik, og deltagerne får træning i brugen af RUDAS som klinisk testmetode som alternativ til MMSE og urskivetest.


Masterclass advanced med Martin Rossor - demensdiagnostik

Dato: 10. marts 2017 Sted: København

Kom til masterclass og diskuter diagnostisk udredning med professor Martin Rossor, der er en af de førende internationale eksperter.


Psykologiske tilbud til pårørende - kursus for psykologer

Dato: 29. marts 2017 Sted: København

Dette kursus giver psykologer grundlæggende viden og psykologfaglige værktøjer i forbindelse med psykologisk behandling til pårørende til mennesker med demens.


Personcentreret omsorg

Dato: 30. marts 2017 Sted: Ringsted

Lær at arbejde personcentreret og derigennem være med til at forebygge angst, vrede og aggressiv adfærd gennem respekt, anerkendelse og støtte til at opfylde psykologiske behov.


DemensDagene 2017

Dato: 8. maj 2017 Sted: København

DemensDagene er en årligt tilbagevendende tværfaglig konference om demens, hvor flere end 900 fagfolk fra hele landet mødes over to dage. Spar penge ved tidlige tilmelding.


Tandsundhed og demens

Dato: 19. maj 2017 Sted: København

Personer med demens udgør en voksende gruppe i den kommunale omsorgstandpleje. Lær om hvordan demenssygdom kan påvirke tandsundheden og få indblik i teknikker til kommunikation med mennesker med demens.