Til forsiden

Skræddersyede kurser og kurser til hjemkøb

Nationalt Videnscenter for Demens skræddersyr kurser til medarbejdere i kommuner, på hospitaler og andre organisationer, som beskæftiger sig med demens. Skræddersyede kurser og kurser til hjemkøb kan afholdes efter aftale overalt i Danmark. 
Undervisning_demenskursus_plejecenter.jpg

Et skræddersyet kursus tager udgangspunkt i netop den viden, I har brug for. Det kan være et af vores eksisterende kurser, der tilpasses jeres arbejdsplads, eller et nyt kursus, der udvikles i samarbejde med jer. Formålet er at tilrettelægge praksisnære forløb, der gør deltagerne i stand til at håndtere hverdagens udfordringer.

Vi har i 2017 følgende kurser til hjemkøb:

  • ”Lær om opsporing og diagnosticering af demenssygdom” og
  • ”Lær at forebygge adfærdsproblemer i hverdagen”.

Kurserne kan i begrænset omfang justeres efter jeres behov.

Udbytte

Vores erfaring er, at deltagerne oplever individuelt tilpassede forløb som meget relevante. Et skræddersyet kursus er ofte udgangspunkt for en god dialog og bidrager til nye initiativer på arbejdspladsen. Vi tilrettelægger altid undervisningen, så indhold, fagligt niveau og varighed passer til jer.

Undervisere

Uddannelseskonsulenter fra Nationalt Videnscenter for Demens står sammen med eksterne fagkonsulenter for undervisningen på vores kurser til hjemkøb. Alle konsulenterne har en relevant faglig baggrund,ligesom de har stor viden om demens og mange års undervisningserfaring.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud, så ring eller skriv til os og beskriv jeres ønsker, målgruppe og formål for aktiviteten. Så sender vi et forslag til indhold, undervisere og pris.

Pris

Prisen afhænger af kursets varighed, antal undervisere og deres faglige baggrund, geografisk placering m.m. Bestiller står selv for forplejning og undervisningslokale.

Senest opdateret: 21. november 2016