Til forsiden

Kurser til hjemkøb: Skal vi komme ud på din arbejdsplads?

Nationalt Videnscenter for Demens tilbyder kurser til hjemkøb, der foregår lokalt på jeres arbejdsplads. I 2018 udbyder vi hjemkøbskurser om opsporing og diagnosticering af demens, om forebyggelse af adfærdsproblemer i hverdagen samt et blended learning kursus, der bygger videre på 'ABC Demens - pleje og omsorg'.   
Undervisning_demenskursus_plejecenter.jpg

Hjemkøbskurser giver mulighed for at tilrettelægge korte praksisnære forløb om demens lokalt på jeres arbejdsplads og dermed give medarbejderne nye kompetencer til at håndtere hverdagens udfordringer.

Kurserne kan i begrænset omfang justeres efter jeres behov.

Målgruppen er plejepersonale, hjemmesygeplejersker, visitatorer, forbyggelses- og sundhedskonsulenter, nøglepersoner, demenskoordinatorer, demenskonsulenter og undervisere på demensområdet.  

I 2018 har vi følgende kurser til hjemkøb:

Udbytte 

Vores erfaring er, at deltagerne oplever forløb, som meget relevante, når deltagerne kommer fra samme arbejdsplads. Undervisningen giver også et udgangspunkt for god dialog og bidrager til nye konkrete initiativer i egen praksis.

Undervisere

Undervisere vil primært være medarbejdere fra Nationalt Videnscenter for Demens eller tilknyttede fagkonsulenter.

Kontakt os for tilbud og pris

Ønsker I et uforpligtende tilbud, så ring eller skriv til os og beskriv jeres ønsker, målgruppe og formål for aktiviteten, så sender vi efterfølgende et forslag og beregner en pris for aftalen. 

Kurser i hele landet

Kurserne kan afholdes på arbejdspladser overalt i Danmark. Bestiller står selv for forplejning og undervisningslokale.

Senest opdateret: 08. december 2017