Til forsiden

Fotos fra DemensDagene 2019

DemensDagene fejrede i år sit 20-års jubilæum. Her kan du se fotos fra konferencen, hvor flere en 1.100 fagpersoner fra hele landet deltog. 
Skranken_DD2019.jpg
1.100 fagpersoner fra hele landet deltog i DemensDagene 2019. 

DawnBrooker_DD2019.jpg (1)
Professor Dawn Brooker talte på fællessymposiet om, hvordan man implementerer personcentreret omsorg i hverdagens arbejde med mennesker med demens.  

Posteromraadet_DD2019.jpg
I poster-udstillingen fik deltagerne rig lejlighed til at netværke og blive klogere på andres erfaringer fra udviklings- og forskningsprojekter. 

JakobKjellberg_DD2019.jpg
En veloplagt Jakob Kjellberg - professor og programleder hos VIVE - gav tilhørerne sit bud på økonomien i fremtidens sundhedsvæsen for mennesker med demens. 

Deltager_mobil_DD2019.jpg
De vigtigste pointer fra DemensDagenen 2019 skal selvfølgelig med hjem. 

SvenHartling_GW_SophieHAndersen_BirgitteVoelund.jpg
Koncerndirektør i Region H Sven Hartling, leder af Nationalt Videnscenter for Demens Gunhild Waldemar, regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen og formand for Alzheimerforeningen Birgitte Vølund. 

Deltagere_lytter_DD2019.jpg
I år kunne deltagerne vælge mellem 12 forskellige symposier, og spørgsmål og kommentarer fra salen er altid meget velkomne.   

STand_Balloner.jpg 
I standen kunne man blandt andet høre om ABC Demens e-learning og se nærmere på materialerne i "Værktøjskasse - støtte til et liv med demens" 

Samtalehjul_DD2019.jpg
Projektleder Jette Kallehauge fortæller en af konferencedeltagerne om "Samtalehjulet - version demens", der er et understøttende samtaleværktøj til brug for dialog med personer med demens.  

ReACT_flyers_DD2019.jpg
ReACT-appen er udviklet i et forskningsprojekt i Nationalt Videnscenter for Demens. Appen kan være med til at støtte hukommelsen og skabe struktur i hverdagen for mennesker med hukommelsesproblemer.  

Paneldebat_DD2019.jpg
Svære etiske dilemmaer blev diskuteret i panelet. Og tilhørene gav deres besyv med ved at stemme digitalt og komme med løsningsforslag. Paneldebatten blev styret af Tejs Bayer. I panelet: Prof. Gunhild Waldemar, psykolog Henrik Brogaard, jurist Susanne Holm, ph.d.Jacob Birkler og sygeplejerske Birthe Ørskov.  

Fotowall_DD2019.jpg
Mange deltagere benyttede lejligheden til tage fotos af hinanden sammen kolleger.  

Jubilaeumsmiddag_DD2019.jpg
650 konferencedeltagere var med til at fejre DemensDagenes 20-års jubilæum ved en festlig middag torsdag aften. 

MichaelBrautsch_DD2019.jpg
Stil ind på Nuets frekvens - stop op og giv tilværelsen et servicetjek med jævne mellemrum. Sådan afsluttede sognepræst Michael Brautsch DemensDagenene 2019.  

Farvel_DD2019.jpg
Farvel og tak for denne gang. 
Senest opdateret: 03. december 2019