Til forsiden

Betingelser ved tilmelding til DemensDagene 2020

OBS: DemensDagene i 2020 er desværre aflyst pga. COVID-19-epidemien. Alle tilmeldte deltagere har fået direkte besked. 

Vi afholder som planlagt DemensDagene i 2021 - dato og sted er allerede fastlagt til 10.-11. maj 2021 i Tivoli Congress Center.

Konferencen afholdes torsdag den 14. maj 2020 kl. 10.00-16.30 og fredag den 15. maj 2020 kl. 9.00-16.00 på Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København V.

Når du ankommer, skal du henvende dig i registreringsskranken, hvor du får udleveret navneskilt og konferencemateriale. Registreringsskranken er åben torsdag fra kl. 9.00 og fredag fra kl. 8.00. Bemandet garderobe er åben torsdag kl. 9.00-17.00 og fredag kl. 8.00-16.30.

Opbevaring af ejendele og værdigenstande i konferencelokalerne sker på eget ansvar. Nationalt Videnscenter for Demens og Tivoli Hotel & Congress Center kan ikke holdes ansvarlige for tab af disse.

Deltagergebyret inkluderer deltagelse samt forplejning begge dage.

Transport og hotelophold er ikke inkluderet i prisen.

TILMELDING
Tilmelding til DemensDagene foregår her.
 
Ved tilmelding skal du oplyse en personlig mailadresse, som vi bruger til udsendelse af kvittering, program, praktiske oplysninger og evalueringsskema.

Ved tilmelding skal du angive, hvilke symposier du ønsker at deltage i. 

Vær opmærksom på, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en kvittering på den oplyste mailadresse.

BETALING KAN FOREGÅ MED:

  • Kreditkort: Dankort, Visa/Dankort,  VISA, MasterCard, Maestro, American Express og JCB
  • Elektronisk fakturering via EAN-nummer

Ved fremsendelse af elektronisk faktura er betalingsbetingelserne 30 dage fra fakturadato, derefter diskonto + 6%. p.a. Betales der via EAN-nummer, fremsendes en elektronisk faktura umiddelbart efter tilmeldingen. Kreditkortbetalinger trækkes fra kontoen med det samme.

FORTRYDELSE OG AFMELDING
Din tilmelding er bindende, og deltagergebyr refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at overdrage tilmeldingen til en kollega, forudsat at fakturering sker på samme EAN-nummer. Husk at give besked til Nationalt Videnscenter for Demens senest to uger før afvikling af DemensDagene (30. april 2020).

Nationalt Videnscenter for Demens forbeholder sig retten til at foretage ændringer i programmet.

FORSLAG TIL OVERNATNING
Ønsker du at overnatte på Tivoli Hotel & Congress Center, kan du sende en forespørgsel til tivolihotel@arp-hansen.dk. Andre hoteller i gå-afstand fra Tivoli Hotel & Congress
Center og Hovedbanegården:

  • Hotel Scandic Copenhagen ****  Vester Søgade 6, 1601 København V
  • DGI-byen ***  Tietgensgade 65, 1704 København V
  • Wakeup Copenhagen **  Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København V
  • CABINN Copenhagen Hotel **  Arni Magnussons Gade 1, 1577 København V

FRIE FOREDRAG OG POSTERPRÆSENTATIONER
Deltagere på DemensDagene 2020 har mulighed for at præsentere resultater og erfaringer fra egne forsknings- og udviklingsprojekter på symposiet ”Frie foredrag” eller i form af en poster. Du kan sende din ansøgning om præsentation af foredrag eller poster fra den 2. januar 2020 og frem til 2. marts 2020. Se hvordan du ansøger her.

Bliver din ansøgning imødekommet, skal du tilmelde dig konferencen senest 26. marts 2020 og selv finansiere deltagelse i konferencen inkl. transport og evt. overnatning.

Får du optaget en poster, er du med i konkurrencen om årets posterpris, som overrækkes på DemensDagene. Posteren skal være udstillet i udstillingsområdet begge dage. Du må gerne medbringe trykt informationsmateriale om din poster (i begrænset omfang), men det er ikke tilladt at bruge fx film og musik i forbindelse med posteren.

Skal du præsentere dit projekt under “Frie Foredrag”, finder dette sted fredag den 15. maj kl. 11-12.

LEJE AF STANDPLADS
Det er muligt at leje en standplads i foyer-området, som er samlingssted for deltagerne i alle kaffe- og frokostpauser. Kontakt kursus- og konferencesekretær Jette Gotlieb Iversen på e-mail jette.gotlieb.iversen@regionh.dk for yderligere oplysninger og priser.

FOTOGRAFERING PÅ DEMENSDAGENE
Nationalt Videnscenter for Demens dokumenterer udvalgte kursus- og konferenceaktiviteter, og der kan derfor foregå fotografering af deltagere og oplægsholdere på DemensDagene. Billederne bruges bl.a. på videnscenterfordemens.dk og i videnscentrets materialer, fx kataloger og årsberetninger.

Senest opdateret: 07. april 2020