Til forsiden

App: Viden om demens

Download appen 'Viden om Demens' som er for alle, der arbejder med med omsorg, støtte og pleje af mennesker med demens. Appen er udviklet til iphones og android-mobiler, men kan også ses på tablets. 
appen_videnomdemens_1200px_bred.jpg

Download appen Viden om Demens:

App Store logo

Google Play logo

Appen "Viden om demens" sætter fokus på observationer af personer med demens, tilbyder viden om symptomer og sygdomme, udfordrer dit kendskab til demens og giver gode råd om samarbejde og kommunikation.

Viden om demens er tænkt som et redskab til kompetenceudvikling og undervisning af medarbejdere i demensomsorgen. Nationalt Videnscenter for Demens og Region Hovedstaden står bag udviklingen af app'en.

OBS: Appen er udviklet til mobil, men kan også ses på iPad. Husk at søge på "apps til iphone", hvis du besøger AppStore fra din iPad (ellers får du kun vist apps til iPad).  

Tilhører telefonen dit arbejdssted?

Har du en arbejdstelefon kan det være, at du ikke har adgang til installere app'en. I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter IT-afdelingen på dit arbejdssted.

Er din arbejdstelefon Android-baseret, kan vi sende en .apk-fil til jeres lokale IT-folk, hvis de måtte få brug for dette ved installation.

Virker også når du er offline

Når først app'en er installeret, kræver den ikke adgang til internettet.

 

Senest opdateret: 20. september 2018