Til forsiden

Kære bruger - husk, at ABC Demens ikke virker på smartphones og tablets. Vi håber, at du har mulighed for at skifte til en almindelig computer.  

Få hjælp til ABC Demens

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om ABC Demens. Har du brug for yderligere hjælp, så skriv en mail til vide@regionh.dk eller ring til os på tlf. 35 45 69 22 alle hverdage kl. 9-15.  

Hvordan får man et login til ABC Demens?

Første gang, du skal bruge ABC Demens, skal du klikke på knappen "Opret bruger" og udfylde felterne. Angiv den mailadresse, som du oftest bruger – det har ikke betydning, om det er din arbejdsmail eller din private mail. Herefter modtager du en mail fra ”Nationalt Videnscenter for Demens” med et link, som du skal klikke på for at aktivere din profil. (Modtager du ikke en mail, så tjek spamfilteret).  

Hvilke tekniske krav er der til min computer?

For at du kan se indholdet i ABC Demens, skal din computer have:
  • Flash Player 8.0 eller højere.
  • En browser, der tillader Flash-elementer
  • En browser der tillader pop-up vinduer
  • Højtaler eller høretelefoner. Kurset indeholder videoklip, og det er muligt at få læst nogle af teksterne højt.
  • Obs: ABC Demens virker desværre ikke på computere med styresytemet Windows 10. 

Hvordan gemmer og lukker jeg et modul? 

Du skal klikke på krydset i den blå bjælke (en orange pil, peger på det rette kryds). Så gemmes modulet korrekt, og du kommer tilbage til oversigten. 

OBS: Fredag 20. april 2018: Vi har i øjeblikket tekniske problemer, der gør, at modulerne desværre ikke kan gemmes. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt. Beklager ulejligheden.

Hvorfor er der bare hvidt, når jeg prøver at åbne et modul?

Hvis du ikke kan se indholdet i det enkelte modul, kan det skyldes, at:
  • Din browser har blokeret for pop-up vinduer. Modulerne åbner i en ny fane eller et nyt vindue. 
  • Flash er ikke installeret på din computer: Download Flash Player gratis her  
  • Din browser blokerer for flash-elementer: Du kan ændre dette i din browsers indstillinger (fx ved at tilføje url’en). Vi anbefaler, at du bruger Internet Explorer som browser.  

Hvorfor bliver modulet ikke registreret som gennemført?

Du skal have besøgt ALLE sider og undersider i et modul OG have gennemgået samtlige opgaver, for at et modul registreres som gennemført. Det er ikke nødvendigt at svare korrekt på opgaverne (med undtagelse af den afsluttende test).  Hvis du gentagende gange har problemer med at få registreret et modul korrekt, så kontakt os på telefon eller mail. 

Kan jeg bruge ABC Demens på min iPad?

Nej, desværre. Af tekniske årsager, kan du kun tilgå ABC Demens på en almindelig computer.

Hvordan får jeg mit kursusbevis?

Når du har gennemført samtlige moduler og den afsluttende test, sender ABC Demens dig automatisk dit kursusbevis til den mailadresse, der knyttet til din profil.   

Jeg kan ikke huske min adgangskode. Hvad gør jeg?

Gå til login-siden og klik på linket "Glemt din adgangskode?"  Så får du en mail med en engangskode, du kan ændre til en personlig adgangskode. (Modtager du ikke en mail, så tjek spamfilteret).
 

Hvordan kan jeg slette min profil?

Du kan til hver en tid få slettet din profil ved at skrive til vide@regionh.dk.
 

Hvad bruges mine profiloplysninger til?

Dine ABC Demens profiloplysninger gemmes på en server i Danmark. Vi anvender udelukkende dine data til statistik og til at sende dig et kursusbevis og andet vedr. din ABC Demens profil. Vi videregiver ikke dine data til andre. Det er kun dig selv og ABC Demens administratorer ved Nationalt Videnscenter for Demens, der kan se dine profiloplysninger og hvor mange moduler, du har gennemgået.  
Senest opdateret: 20. april 2018