Til forsiden

Kære bruger - husk, at ABC Demens ikke virker på smartphones og tablets. Vi håber, at du har mulighed for at skifte til en almindelig computer.  

Ofte stillede spørgsmål til ABC Demens

Her kan du finde hjælp og vejledning til brugen af ABC Demens.

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 35 45 69 22 eller skrive en mail til vide@regionh.dk 

Hvordan opretter man sig som bruger?

Første gang, du skal bruge ABC Demens, skal du oprette dig som ny bruger: Klik på knappen "Ny bruger" og udfyld felterne.

Herefter logger du dig ind ved at udfylde "Brugernavn" og "Password" og klikke på knappen "Login". 

Hvorfor skal man oprettes som bruger?

Det giver dig mulighed for at gennemføre ABC Demens i dit eget tempo og systemet vil huske, hvor langt du er nået. Du får også tilsendt en e-mail, hvis der udkommer nyt indhold i ABC Demens. 

Hvad bruges mine oplysninger til?

Oplysningerne i din brugerprofil bruges kun til anonymiseret statistik over brugen af ABC Demens. Vi videregive ikke dine data til andre. 

Kan jeg bruge min iPad til ABC Demens?

Nej, desværre. Af tekniske årsager, kan du kun tilgå ABC Demens på en almindelig desktop computer.

Hvilke tekniske krav er der til computeren?

  • Du skal have internetadgang for at kunne tilgå ABC Demens
     
  • Du skal have installeret en af følgende browsere (browser = det program, du bruger til at gå på nettet med):

- Google Chrome
- Safari version 5.0 eller højere
- FireFox version 9.0 eller højere
- Internet Explorer version 7.0 eller højere

  • Der indgår filmklip og mulighed for højtlæsning af teksterne, sørg derfor for at slå højtaleren til eller at have et sæt høretelefoner klar.

Siderne er hvide. Hvorfor er der ikke noget indhold på siden?

Det skyldes enten, at du ikke har Flash installeret på din computer eller at din browser blokerer for flash. Hvis flash ikke er installeret, kan du klikke på "Hent Adobe Flash" i teksten på startsiden, der indledes med "OBS". Skyldes det, at browseren blokerer for flash, kan det ændres i browserens indstillinger.

Hvorfor registreres et modul ikke som gennemført?

Du skal have besøgt ALLE sider og undersider i modulet OG have gennemgået samtlige opgaver, for at et modul registreres som gennemført. Er det ikke tilfældet, kan du komme ud for, at modulet ikke bliver "hakket af" som gennemgået.

Hvordan får jeg mit kursusbevis for ABC Demens?

Når du har gennført samtlige moduler og den afsluttende test, får du mulighed for at printe et kursusbevis som bevis for din gennemførelse. 

Jeg kan ikke huske mit password. Hvordan kommer jeg ind?

På siden, hvor du logger ind, kan du vælge "glemt password". Herefter får du en mail og kan lave et nyt password. Modtager du ikke en mail, kan det skyldes to ting.  Mailen kan ligge i din mappe for "uønsket mail" eller "spam". Eller du kan have brugt en anden mailadresse dengang du oprettede dig som bruger.

Senest opdateret: 28. november 2017