Til forsiden

Ansvarsfraskrivelse - ABC Demens for læger

ABC Demens for læger er gratis e-learning udviklet af Nationalt Videnscenter for Demens.

Oplysningerne i ’ABC Demens for læger’ er kun til uddannelsesbrug og må ikke anvendes til at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

’ABC Demens for læger’ indeholder eksempler af generel karakter og kan ikke anvendes som erstatning for rådgivning, undersøgelse eller behandling hos en læge. 
 
ABC Demens for læger’ er udviklet af Nationalt Videnscenter for Demens i samarbejde med Region H E-læring og repræsentanter fra de forskellige målgrupper. 
 
Indholdet følger Sundhedsstyrelsens ’National klinisk retningslinje for udredning og behandling af demens 2013’ samt 'Vejledning om behandling med antipsykotiske lægemidler til personer over 18 år med psykotiske lidelser' (2014).

Vær opmærksom på, at demensindsatsen i Danmark er organiseret forskelligt fra region til region, og at der kan foreligge lokale instrukser. 

Ophavsret

’ABC Demens for læger’ tilhører ophavsretligt Nationalt Videnscenter for Demens og må ikke kopieres eller på anden måde gengives uden, at det tydeligt fremgår, at ’ABC Demens for læger’ er udarbejdet af Nationalt Videnscenter for Demens.

’ABC Demens for læger’ må ikke bruges til kommerciel brug uden skriftlig tilladelse fra Nationalt Videnscenter for Demens.  

Start ABC Demens for læger her

 

Senest opdateret: 28. november 2016