Til forsiden

ABC Demens for læger - gratis e-learning

ABC Demens for læger er gratis e-learning for læger under uddannelse inden for specialerne geriatri, neurologi, psykiatri og almen medicin. 
20160126TB_NVD_Genre36-1200x800.jpg

Start ABC Demens for læger

Obs: Brug en computer med flash og pop-op vinduer.
Virker ikke på mobil/tablets.

LOG IND eller OPRET NY BRUGER

ABC Demens for læger er bygget op om konkrete patient-cases og berører både udredning, behandling og opfølgning. De enkelte cases præsenteres via film, øvelser, fotos, tekst og faglige illustrationer. 

ABC Demens for læger tager ca. 2 timer at gennemgå. 

Sådan gør du:

  • Opret dig som bruger og klik på aktiveringslinket i den mail, du modtager.  
  • Er du allerede oprettet, så udfyld kun felterne brugernavn og adgangskode.

Herefter kan du tage de enkelte moduler i dig eget tempo – ABC Demens husker automatisk, hvor langt du er kommet fra gang til gang. ABC Demens for læger kan afsluttes med en test, hvorefter det er muligt at downloade et kursusbevis.

ABC Demens for læger er udviklet af Nationalt Videnscenter for Demens. I udviklingsforløbet har en række læger under uddannelse fungeret som testpanel, og det færdige e-learningskursus har fået en positiv modtagelse.

Læs: Hvad siger kursisterne om ABC Demens for læger?  

Ansvarsfraskrivelse 

Ophavsret

ABC Demens for læger tilhører ophavsretligt Nationalt Videnscenter for Demens og må ikke kopieres. ABC Demens for læger må ikke bruges til kommerciel brug uden skriftlig tilladelse fra Nationalt Videnscenter for Demens.

Ris og ros modtages gerne

Har du spørgsmål, ris og ros til ABC Demens for læger, så kontakt projektleder og uddannelseskonsulent Elsebeth Refsgaard eller skriv til vide@regionh.dk. 

Få hjælp til ABC Demens, herunder tekniske krav til din computer

Senest opdateret: 05. november 2019